четвъртък, 1 декември 2011 г.

БОЙКО И ЖИВОТНОВЪДИТЕ

Бойко Борисов е на път да реши проблема на животновъдите в България. Проблемът ще бъде решен от другите недоволни в България – лекарите…Това не е малко, но той си е поставил за цел да ликвидира окончателно с атеизма в поверената му Държава. Ликвидирайки атеизма по този начин признава недвусмислено ръководната роля на Бог и безсмислието Бойко да стои начело на:

А) Родината – за тез, които са извън пределите й,
и
Б) мащехата – за тези, които са останали в пределите й.

Всичко това може да се заключи от призива на Премиера. Забележете, това е призив на Премиера на РБ, не на някой селски баяч, щото в случая може да се объркате, ако не знаехте кой е произнесъл това, - та Бойко Борисов призовал лекарите да дадат курбан, за да престане умирането на родилки в родилните отделения на страната.
И това само за акушер-гинеколозите.
Ами онколозите трябва да не ходят до отделенията по болниците и да не стават от масите за курбани, нали.
Ами сърдечните хирурзи, ами хирурзите въобще, ами…
Да не говорим за патоанатомите. Всичките си умения по аутопсирането на трупове ще ги прилагат в разфасовката на агнетата.
Това е гениално решение и самопризнание същевременно, че Държавата, която Бойко Борисов управлява е на автопилот. Защото казва, че само Началника, както той не веднъж е споделял за фазата на отношение между него и Бог, чрез омилостивяване може да бъде оправена.
След съответните курбани Бог слиза на земята, на райското кътче България, и започва ремонта. Поне БОйко и БОг са с първи начални букви. В което явно има някакъв промисъл – да не се обърква населението.
Въпреки че засядайки над курбаните това население с пълни уста – най-после и народът ще е с пълни уста, че да не може да говори по адрес на правителството – та засядайки над курбана това население едва ли би разбрало кой управлява Страната и кой кого управлява в нея.
Дали Бойко управлява Бог или са си сменили местата.
Всъщност, призовавайки към масови курбани Премиерът даде окончателно зелена улица и на рушветите.
Защото, криво да седим и право да говорим, но какво е курбанът в истинската си същност.
Курбанът, дами и господа, е рушвет. Първият опит на племенния знахар да подтикне племето към подкупа.
Като в онзи анекдот, дето попът хвърлял нагоре дискоса с дарените монети и каквото успее Господ да вземе – негово си е. Което от парите падне на пода пък са за дядо поп.
А иди хвърли едно агънце към небето, че като падне чак тогава да го признаеш за курбан.
Ами те всички неправителствени животински организации ще въстанат срещу курбана.
Което от своя страна ще доведе до масово струпване на животински мизансцен между Президентство и Премиерство, което вече си е все едно. Ще се наложи Плевналиев да не говори лоши неща за Бойко, който от своя страна няма да се налага да пресича пространството между двете сгради, за да отиде при Президента да му се извини, пък той да не приеме извиненията.
Представете си как Бойко Борисов разбутва нестриганите гърбове на овцете, викайки „Р-рр-рр-рррр, мръдни, ма, красто” и как наблюдаващите го избират накрая и за животновъд на годината…
Животните няма да бъдат струпани за мизансцена, а ще бъдат внимателно заклани по всички хуманитарни изисквания на животинските организации, внимателно сварени в казаните и внимателно обезкостени и изядени така, че да не проличи кръвожадност в ядящите, между които може да има и членове на животинските организации, тъй като милост за хората няма…
Както се вика, то щом милост за хората няма какво остана за българите… Щото българите не сме хора – нали сме от друг генетичен материал.
Щото, ако не бяхме от друг генетичен материал Бойко нямаше да стане член на СБХ, нямаше да стане футболист на годината…
Както няма да стане и животновъд на Родината…
Всъщност, като се има предвид различния ни генетичен ход от останала част на човечеството Бойко отдавна е вече животновъд на десетилетието…
Да не мислите обаче, че това ще е първото му десетилетие. Само календарът на маите ни дава надежда за някакво спасение…
А дотогава можем да караме на курбани…
Ами това е…

Христо СТОЯНОВ

Няма коментари: